facebook

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

Зрадницею народну артистку України та колишню народну депутатку від партії регіонів Таїсію Повалій СБУ оголосило давно. Тепер Вищий антикорупційний суд прийняв рішення конфіскувати у співачки майно.

Оскільки просто Тая не лише мешкає у рф, але й активно підтримує агресію цієї країни проти України, то ще восени 2022 року на неї наклали санкції. Цьогоріч СБУ оголосило зрадниці підозру, а 22 жовтня рішенням суду в Повалій відібрали нерухомість, земельні ділянки, елітне авто й навіть права на пісні, написані українськими авторами.

Денис Повалій невдоволений рішенням суду щодо матері Таїісії

Слід відзначити, що подібне судове рішення неабияк обурило єдиного сина артистки Дениса Повалія. Чоловік не пішов боронити країну на фронт, а заховався від війни в Іспанії, називаючи себе пацифістом.

Рішення українського суду чоловік засудив. Денис висловився в мережі, що не можна людину позбавляти всього лише за позицію. Відзначив, що у будинку, який вирішили “віджати”, далеко не всі мешканці налаштовані проросійськи.

Денис Повалій невдоволений рішенням суду щодо матері Таїісії

Методи подібного покарання зірковий нащадок назвав “совковими”. Пан Денис відзначив, що на подавання апеляції родині Повалій виділили всього 5 днів:

“Це такий натяк, щоб усі сиділи і мовчали?”

Раніше позбавив Таїсію права виконувати свої пісні Євген Рибчинський. Він записав найхітовіші композиції співачки-зрадниці сам і виклав у мережу, адже такі гарні композиції, як “Не питай мене чому”, “Чортополох”, “Цей дощ надовго”, не повинні “пропадати, якщо їх співала чмоня”.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.