facebook

Двоє синів від двох чоловіків: Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.

Інесса Данилова, яка в дорослому житті перетвориться на Ассію Ахат, народилася у скромній сім’ї. З 6-річного віку виховання дитини лягло на плечі бабусі. Саме ця жінка привела онуку до музичної школи.

Ассія Ахат з чоловіком-бізнесменом

Спочатку дівчинці не дуже подобалося пілікати на скрипці, а згодом вона захопилася музикою серйозно. Тож закінчила музичний коледж, а згодом отримала диплом Національної музичної академії.

Ассія Ахат зі скрипкою

Спочатку була солісткою філармонії, а при нагоді взялася робити сольну кар’єру. Все це стало можливим за фінансових вкладень другого чоловіка. Але до того Інесса встигла вийти заміж та народити первістка.

Старший син Ассії Ахат

Син у скрипальки з’явився, коли дівчині було всього 18 років. Молодята поневірялися й ледве зводили кінці з кінцями. Потім чоловіка взагалі забрали в армію, тож весь вантаж побуту ліг на тендітні плечі музикантки.

Ассія Ахат мешкає у США

Не дивно, що коли Данилова познайомилася з бізнесменом Ігорем Баленком, відразу ж забула про перше кохання. Чоловік узяв під своє крильце і жінку, і її сина Данила. Згодом Інесса Баленко народила ще й Філіпа.

Молодший син Ассії Ахат

Заради другого сина Ассія Ахат навіть відмовилася від співпраці з продюсером, перетворившись на зразкову домогосподарку. Та коли благовірний згодився вкладати гроші в її кар’єру, почала не лише грати на скрипці, а й співати. Тож здобула славу. Мешкала зірка переважно за кордоном. 2021-го виявилася серед членів журі премії “Греммі”.

Звісно, в нинішніх умовах повертатися до України скрипалька не планує. Влітку 2024 року, щоправда, навідалася до Києва, помилувалася місцевими краєвидами, поспілкувалася з друзями й знову повернулася за океан.

Популярне

Схожі статті

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.