facebook

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

Євгенія Власова

Останню пісню співачка випустила 2019 року й то після чималої перерви. Шанувальники зірки чекають від неї нових композицій, а вона й не збирається їх записувати. Після повномасштабного вторгнення Євгенія з донькою від Дмитра Костюка виїхала до Німеччини.

Чому покинула співати Євгенія Власова

Тепер займається духовними практиками. Власова сама відчула позитивну карму, й іншим збирається її передавати. Все це відбувається завдяки вібраціям, частотам і голосу. У Жені є власний авторський курс, який, напевно, й допомагає триматися на плаву.

Оля Горбачова

Солістка гурту “Арктика” давно забула, що таке виходити на сцену. Попри те, що відбила Юрія Нікітіна в Ірини Білик, сама сольною співачкою так і не стала. Досвід та вміння чоловіка-продюсера не допомогли досягти вершин шоубізу.

Чому покинула співати Оля Горбачова

Нині родина перебуває у США. Оля ще в Україні перетворилася на менторку. Жінка створює “чакральну косметику”, яку розповсюджує серед адепток секретів жіночої сили. Горбачовій байдуже на хейт. Вона, знай собі, пропонує придбати олію для вагіни чи продає методику самомасажу саме цього місця.

Надія Мейхер

Старожилка-віагрянка робила спроби збудувати сольну кар’єру і навіть брала уроки оперного співу. Та заробляти на цьому не вдавалося. Тому змінила професію, перетворившись на модель. У чоловіка Наді купа магазинів одягу по всій рф, тож є що рекламувати.

Чому покинула співати Надія Мейхер

Мейхер-Уржумцева навіть бренд під власним іменем відкрила. До 2022 року збиралися продавати одяг навіть в Україні, та нині знаменитість до Києва ані ногою. Хоча в Інстаграмі жінки можна замовити стильні луки через директ.

Популярне

Схожі статті

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.