facebook

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Христина Соловій виклала в Інстаграм-мережу шматочок відео з концерту. Артистка сидить на підлозі. До неї підходить дуже юний фанат. Дівчина підставляє щічку для поцілунку, а малий якось спромігся цьомкнути зірку в губи.

Христина Соловій поцілувалася з хлопцем просто під час концерту

Від несподіванки Христина ледь не впала, змахнувши стрункими ніжками у повітрі, а потім весело засміялася. Цей пост Соловій супроводила таким підписом:

“Діти вчать нас бути невимушеними та сміливими”.

Підписники артистки тут же розділилися на два супротивні табори. Одні нещадно хейтили знаменитість, звинувачуючи ледь не в педофілії й змушуючи знову притягнути до суду, як в Іллічівську. Іншим подібний епізод видався доволі мімічним. Дамо можливість висловитися обом сторонам.

Не сподобалося

За поцілунок з дитиною Христину назвали огидною тіткою. Мовляв, вчить хлопчика не поважати кордони інших людей. Це гидко, волали у коментах до допису:

“Розпуста увійшла у чат”.

Дехто навіть порівняв вчинок Соловій з вечірками сумнозвісновідомого P.Diddy. Дісталося й ніжкам артистки. Мовляв, не можна їх так високо задирати, перебуваючи в коротенькій сукні. На що інші авторитетно зауважили, що співачка на концерт завжди під спідничку вдягає  шортики.

Сподобалося

Менш пуританська частина фанів співачки назвала подібний прояв любові до артистки з боку хлопчика “милим”, “мімішним”, “мілфовим”, додавши:

“Малий ще не знає, наскільки це крутий момент”.

“Малому весь зал заздрить!”

На зауваження когось із коментаторів, що повинна бути межа, інші відгукнулися побажанням позбуватися всіх меж і бути щасливими.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.

Двоє синів від двох чоловіків: Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.