facebook

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.

Ставши сольною співачкою, Надя Дорофєєва не втомлюється дивувати фанів. Цього разу постала перед відвідувачами своєї Інстаграм-сторінки у дуже дивному прикиді. Артистка вбралася лише в строгий чоловічий піджак чорного кольору.

Білу сорочку Надія вирішила не піддягати, обмежившись білими манжетами, які стирчали з рукавів верхнього одягу. Штанів на зірці теж не було. Лише чорні гольфи та підв’язка на стегні.

Надя Дорофєєва вразила новим іміджем

Dorofeeva присіла й скорчила пичку. При цьому для солідності Надя вдягнула окуляри у товстій оправі. Складалося враження, що знаменитість забула причесатися, наскільки волосся виглядало розпатланим.

Та ні, це так задумано! Адже в пості вказано, хто робив не лише фото й стиль, але й макіяж/зачіску. Дорофєєва поцікавилася у публіки, чи хтось дивився її лайв у шоу “Чуйно”.

З’ясувалося, що фани уважно стежать за всіма рухами артистки й дуже високо оцінили подібний експеримент. Dorofeeva влаштувала концерт просто неба в інноваційному парку. Заспівала наживо декілька пісень із нового альбому.

Склад музикантів при цьому було розширено, ще й бек-вокалістів додали. Підписникам Інстаграму знаменитості пісні у подібному форматі прийшлися до смаку. Надю засипали купою схвальних відгуків:

“Це неймовірно, мурахи від прослуховування!”

“Слухаю на повторі! Захват, пожежа! Класно, що змінили образ і аранжування”.

“Звучало просто бомбезно! Це вже зовсім інший рівень”.

Не залишився поза увагою й новий стиль вбрання співачки. Його фани Наді Дорофєєвої схарактеризували так:

“Коли він попросив бути скромною кицею, а ти тигриця по життю”.

Популярне

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.