facebook

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

ВІА Гра – легендарний поп-гурт, який був надзвичайно популярних протягом двох десятків років. Цей гурт славився не лише хітами, але й красивими учасницями. Так, в гурті завжди було три співачки, які відрізнялися яскравою зовнішністю: білявка, чорнявка і руда.

За 20 років існування гурту він змінював склад цілих 16 разів. Та легендарним, “золотим” складом вважають тріо: Надія Мейхер, Віра Брежнєва і Альбіна Джанабаєва.

Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини

На днях у своєму Інстаграм-блозі Альбіна Джанабаєва розповіла, як вона потрапила у “ВІА Гру”, а також опублікувала кілька архівних фото. Так, співачка розповіла, що спочатку була бек-вокалісткою у Валерія Меладзе, а пізніше Костянтин Меладзе запросив її в гурт.

В діректі більше 100 повідомлень про те, як Валерій дізнався про мене. На зйомках нового кліпу Валерій заговорив з кимось на знімальному майданчику, що шукає співаючу акторку для бек-вокалу, щоб вона і співала і танцювала. Йому дали номер моєї подруги, а вона в цей момент знімалася в кіно, тому порадила мене

, – пригадала Альбіна.

Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини
Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини

Також співачка розповіла, як після роботи у Валерія Меладзе вона потрапила у “ВІА Гру”.

Після роботи з Валерієм Меладзе моє життя зробило неочікуваний поворот. Але я навіть не підозрювала, наскільки важливим він буде. Одного разу під час гастролей у Києві зі мною заговорив Костянтин Меладзе і запитав, чи теоретично я змогла б працювати у групі.

В теорії я дала позитивну відповідь, але в реальності все виявилося не так радужно, як я собі уявляла

, – розповіла Джанабаєва.

Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини
Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини

За словами Альбіни, після цієї розмови з Костянтином Меладзе пройшов рік і він її покликав до гурту. Цей період співачка називає дуже непростим.

Так почався період гурту ВІА Гра –  яскравий, щасливий і зовсім непростий. Ми гастролювати по всьому світу, записували неймовірні пісні, росли і змінювалися, доказували собі та іншим, ставали досвідченішими

, – поділилась Альбіна.

Популярне

Схожі статті

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.