facebook

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

Катерина Полтавська – третя дружина шоумена Володимира Остапчука. Дівчина з’явилася в житті телеведучого ще тоді, коли він офіційно був одружений з нотаріусиною Христиною Горняк. Вже після другої зустрічі Полтавська і Остапчук з’їхалися  і почали жити разом. А через 1,5 роки спільного життя вони вирішили стати батьками і почали планувати вагітність. Тоді ж закохані і одружилися. Весілля не було: Полтавська і Остапчук просто розписалися у місцевому РАЦСі.

Дружина Остапчука розповіла про побут
Вагітна дружина Остапчука засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення

Зараз Катерина Полтавська знаходиться на 8-му місяці вагітності. На початку грудня у подружжя народиться хлопчик, якого вони планують назвати Тимофієм.

Нещодавно дружина Остапчука у своєму Інстаграм-блозі показала фото з РАЦСу і повідомила, що вона вирішила змінити своє прізвище на прізвище чоловіка. Дівчина зізналася, що коли виходила заміж за шоумена, то не хотіла змінювати прізвище, адже вважала, що “Остапчуків” вже забагато. Так, перша і друга дружина шоумена взяли при одруженні його прізвище. Та зараз Володимир вмовив Катерину змінити прізвище, щоб при народженні дитини всі члени сім’ї були на одному прізвищі.

 Вагітна дружина Остапчука засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення
Вагітна дружина Остапчука засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення

Розлучення? Ладно, це пізніше якось. Сьогодні вирішила, що треба змінити прізвище. Не хотіла раніше, бо Остапчуків вже забагато. Але Вова вмовив, щоб з дитиною всі на одному прізвищі були

, – написала Катя.

Нагадаємо, Володимир остапчук прожив зі своєю першою дружиною Оленою 10 років у шлюбі і має від неї двох дітей. Син Еван і донька Емілія зі своєю мамою зараз проживають у Канаді.

У 2020 році Остапчук покинув першу жінку заради коханки – нотаріусині Христини Горняк. Та через 1,5 роки їхній шлюб розпався і шоумен відразу почав жити з молодшою на 16 років Полтавською.

Популярне

Схожі статті

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.

“Відлуння фантазій напередодні Хелловіну…”: Анна Завальська налаштувалася на осінній лад і показала сина

Після розпаду гурту "Алібі", сестри Завальські стали рідше з'являтися в інфопросторі. Анна вирішила поділитися осіннім вайбом і показала, як підріс її єдиний син від Дмитра Саратського.

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес