facebook

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Український хореограф та суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма, який вже певний час проживає за океаном, знову привернув увагу шанувальників. Цього разу він поділився зворушливим фото в Instagram, де зібрав свою родину у повному складі – на знімку дружина Лілія, син Леон та його батьки, що стали справжньою несподіванкою для підписників. Втім, одразу виникло питання, чи це архівне фото, чи батьки дійсно приїхали до зіркового сина з рідного Запоріжжя в Сполучені Штати.

Влад Яма вперше показав своїх батьків, які родом із Запоріжжя
Влад Яма вперше показав своїх батьків, які родом із Запоріжжя

Переїзд Влада Ями до Маямі з сім’єю після початку повномасштабного вторгнення став приводом для численних обговорень. На той момент рішення хореографа виїхати з країни викликало хвилю обурення та критики, зокрема з боку його шанувальників.

Багато хто називав його зрадником та втікачем, звинувачуючи у відмові підтримувати країну у важкий час. Проте сам Влад рідко коментує подібні закиди і підходить до цього спокійно. За його словами, він зробив те, що вважав найважливішим для своєї родини – знайшов безпечне місце, де його дружина та син могли б жити без страху за своє життя.

Влад Яма вперше показав своїх батьків, які родом із Запоріжжя
Влад Яма вперше показав своїх батьків, які родом із Запоріжжя

Незважаючи на реакцію громадськості, Влад свідомо пішов на цей крок, розуміючи, що далеко не всі оцінять його вибір. Але з його слів для нього це було питанням безпеки родини.

Втім, щодо світлини з батьками, багато хто задумався, чи могли вони також вирішити виїхати до США, або ж це фото з архіву, зроблене ще до переїзду Влада до Маямі. Цей момент хореограф не уточнює, залишаючи простір для здогадок та припущень.

Популярне

Схожі статті

“Це найкращі миті мого життя”: 40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дікусар

Славі Камінській довелося брати участь у "Танцях з зірками" двічі. Один із них був із Дмитром Дікусаром. Співачка й досі не може забути спільних тренувань, тож знайшла заміну українцю.

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.

“Відлуння фантазій напередодні Хелловіну…”: Анна Завальська налаштувалася на осінній лад і показала сина

Після розпаду гурту "Алібі", сестри Завальські стали рідше з'являтися в інфопросторі. Анна вирішила поділитися осіннім вайбом і показала, як підріс її єдиний син від Дмитра Саратського.

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.