facebook

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір – незмінні телеведучі шоу “Сніданок з 1+1”. Зіркові колеги вже давно вітають глядачів із новим днем. Хоча їм не раз приписували роман, у ролі закоханої пари вони з’явились тільки раз. Не так давно на Інстаграм-сторінці “Сніданку” з’явився допис із фотографією, де телеведучі вбрались у наряди Івана та Марічки з фільму Параджанова “Тіні забутих предків”.

Сенічкін і Барбір в образі закоханих

Такий допис в Інстаграмі з’явився не просто так. Канал “1+1” анонсував свіжий випуск шоу “Аргумент кіно”, який покажуть цієї суботи, 26 жовтня, о 23:00. У рамках програми ведучий проєкту Єгор Гордєєв поговорить із кінокритиком Андрієм Алферовим. Експерт розповість про те, як Сергію Параджанову свого часу вдалось створити “моду на українське”.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли образи Івана та Марічки з Тіней забутих предків
Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли образи Івана та Марічки з Тіней забутих предків

Втім, нова публікація та оголошення популярного українського телеканалу зібрало чимало хейту в коментарях. Так, наприклад, чимало користувачів висловилось про наряди зіркових ведучих. За словами підписників “1+1”, на кадрі з фільму Сергія Параджанова зображено справжнє українське вбрання, а ось Сенічкін і Барбір з’явились у шароварщині – навмисно спаплюженому та здешевленому уявленні про традиційне вбрання українців.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли образи Івана та Марічки з Тіней забутих предків
Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли образи Івана та Марічки з Тіней забутих предків

Крім того, не обійшлось без критики самого телешоу. Формат проєкту користувачам соціальної мережі Інстаграм і дійсно сподобався. Проте, не оцінили підписники таймінгу – на їхню думку, недоречно показувати реально цінну інформацію про українську культуру в такий пізній час. Особливо коли вдень ефір каналу зайнято серіалами турецького виробництва.

Популярне

Схожі статті

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.

“Це найкращі миті мого життя”: 40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дікусар

Славі Камінській довелося брати участь у "Танцях з зірками" двічі. Один із них був із Дмитром Дікусаром. Співачка й досі не може забути спільних тренувань, тож знайшла заміну українцю.

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.

“Відлуння фантазій напередодні Хелловіну…”: Анна Завальська налаштувалася на осінній лад і показала сина

Після розпаду гурту "Алібі", сестри Завальські стали рідше з'являтися в інфопросторі. Анна вирішила поділитися осіннім вайбом і показала, як підріс її єдиний син від Дмитра Саратського.