facebook

Як зараз виглядає перша дружина Назарія Яремчука, яка народила легенді 2 синів: хто б міг подумати, що їй 69

Про те, як виглядає зараз перша дружина Назарія Яремчука Олена Шевченко розповів ОBOZ.UA старший син співака. Він також поділився сімейними світлинами, які ніде раніше не публікувалися.

Кожна велика історія має свій початок. Для Олени та Назарія Яремчука ним стала, звісно ж, музика. Доля звела їх у час, коли тодішній керівник “Смерічки” шукав талановитих вокалістів для свого гурту. Він і був тим, хто познайомив  молодих Назарія, ще не відомого як майбутня легенда української естради, з Оленою, яка на той момент, лише розпочинала свій творчий шлях. Зі слів жінки, то було кохання з першого погляду, з першого потискання рук.

Назарій та Олена в гурті Смерічка. Скриншот фото з Мережі

Любов, що стала тінню

Олена була не просто дружиною Назарія Яремчука, вона була його музою, партнеркою на сцені та у житті. Однак, у цьому союзі її власний талант, на жаль, почав здаватися менш важливим. А популярність Назарія робила його все більш недосяжним, і Олена, яка колись зачарувала його своїм голосом, поступово перетворилась на тінь свого видатного чоловіка.

Назарій Яремчук з першою дружиною та сином. Скриншот фото з Мережі

Ця жінка стала матір’ю двох синів — Дмитра та Назарія, які надалі, не дивлячись на складні обставини дитинства, продовжили шлях батька. Дмитро з особливою теплотою згадує маму, яка завжди була поряд, підтримувала і надихала.

Після 15 років сімейного життя розлучення для Олени було важким випробуванням. Вона, яка так віддано розділила всі радощі та труднощі з Назарієм, раптом опинилася на узбіччі. Хоча життя продовжувалося, для колишньої Яремчука воно вже ніколи не буде таким, як раніше. Згодом вона вийшла заміж вдруге, але поставила хрест на своїх амбіціях, обравши сім’ю та спокій.

Жінка, яка зберегла квітучу душу

Сьогодні Олені 69 років, і вона має чудовий вигляд. Її очі випромінюють тепло, а на обличчі часто з’являється посмішка, особливо коли йдеться про онуків.

Перша дружина Назарія Яремчука Олена з синами та онуками. Скриншот фото з Мережі

Живе в Києві, любить природу, обожнює квіти, а її голос все ще здатен зачарувати слухачів. Хоча вона не повернулася на велику сцену, її пісні досі звучать у вузькому колі близьких, для яких вона залишається тією самою талановитою жінкою, що колись завоювала серце Назарія.

Популярне

Схожі статті

Круті неньки, слухняні дівчиська: Дорофєєва, Сумська, Матвієнко — мами, що прокладали донькам зірковий шлях

Кожна мама мріє підтримати свою дитину, коли вона робить свої перші кроки у кар'єрі.  Але для тих, хто має знайомства в шоу-бізнесі, ця підтримка перетворюється на справжню рятівну мережу зв'язків.

Більше коропа не смажу, а готую так, як навчила знайома грузинка: аромат такий, що сусіди рецепта просять

Як відомо, кожен народ має свою кулінарну перлину. Ми звикли, що короп завжди смажиться — рум'яна хрустка скоринка, ховає ніжне біле м'ясо. А в Грузії його готують по-іншому.

Пухкі яблучні сирники без борошна: геніально простий рецепт завжди тримаю в голові і жодного разу не схибила

Цей простий рецепт під силу навіть тим, хто тільки починає освоювати кулінарні ази. І ще одна приємна деталь — сирники можна приготувати без використання звичайного борошна.

Вигляд має пречудовий, але до чого тут спорт та ЗОЖ: Ані Лорак не каже правди про маніпуляції із зовнішністю

Ані Лорак вкотре привернула до себе увагу, заявивши про секрети своєї краси: спорт, здоровий спосіб життя, правильне харчування. Але, як це часто буває, історія виявилася не зовсім прозорою.

Бабине літо: чому так називається меланхолічна пора року, коли зазвичай буває та чи повернеться у листопаді

Коли здається, що вже назавжди прийшла холодна пора, настає дивовижне явище — бабине літо. Чому воно так називається і чи встигне теплінь нагадати про себе в листопаді — про це наша стаття.

Хто з зірок помішаний на красі і заради неї готовий на все: Ірина Білик, Тіна Кароль, Микола Тищенко

Старіти не хочеться нікому. Особливо важко це сприйняти тим, хто постійно на очах у глядачів — зіркам. Їхня професія часто вимагає завжди залишатися молодими, красивими та привабливими.