facebook

“Така зовнішність, такий типаж”: Артемій Єгоров пояснив, чому не отримує ролів ботаніків, а виключно мачо

Актор Артемій Єгоров поспілкувався зі своїми прихильниками й відповів на чимало цікавих запитань, окрім віку, ваги, зросту. Найперше, пояснив, чому постійно грає справжніх мачо.

В 33-річного актора Артемія Єгорова доволі насичений графік роботи. Лише цієї осені та на початку зими побачимо улюбленця в багатьох проєктах. Зокрема, в “Потязі 31 грудня”, “Розтині покаже”, “Песиках”, “Батьківському комітеті”.

Коли Артемію Єгорову дадуть роль ботаніка, а не мачо

Шанувальники звернули увагу, що Артемій переважно грає не просто позитивних персонажів, але справжніх мачо. Тому поцікавилися, чи побачимо Єгорова коли-небудь у ролі ботаніка чи, скажімо, представника ЛГБТ-спільноти. Знаменитий чоловік на це віджартувався:

“Кожен мачо, якого я граю, скритий гей і ботанік”.

А насправді пояснив, що він грає те, що пропонують, і не винен, що має “таку зовнішність, такий типаж”. Хоча свого героя у “Євродиректорі” Артемій з легкістю може зарахувати до ботаніків, а от на роль “голубого” лише очікує в майбутньому.

Коли Артемію Єгорову дадуть роль ботаніка, а не мачо

Єгоров не став приховувати від публіки, що стати актором може далеко не кожен. Потрібно народитися з відповідною мрією і мати шалену харизму. Новачкам актор-професіонал порадив відвідувати відповідні курси, майстер-класи, вступати у виші.

Обов’язково треба вести власний блог, публікуючи відео про себе чи, наприклад, співаючи. Усі зібрані фото- та відеоматеріали викладати у каст-групах та на відповідних сайтах. І тоді успіх обов’язково завітає до вас.

Найбільш за все інше Артемій Єгоров цінує життя та волю. Без них усе інше немає сенсу. Нині нас перетворили на табір, закривши кордони й навіть небо. Та все це має невдовзі закінчитися:

“Живем, друзі! Живем!”

Популярне

Схожі статті

Святе місце порожнім не буває: Катю Осадчу зі “Світського життя” потіснили Мирослава Мандзюк та Наталка Тур

Багато років поспіль ми дізнавалися новини шоубізу виключно зі "Світського життя". Наразі Катерина Осадча відмовилася від цієї програми. На зміну ведучій прийшли нові кадри.

За коханою хоч до Києва, хоч до Нью-Йорка: обранець Аліни Гросу ладен жити будь-де, аби лише разом

Аліна Гросу встигла двічі вийти заміж. Обидва її обранці – росіяни. Другий чоловік був присутній на першому весіллі знаменитості. Схоже, тепер пара врешті об'єдналася й здобула щастя.

“Ох, ці руді бестії!”: до Тарабарової та Булітко приєдналася Полякова – вразила пишною яскравою шевелюрою

Жінки полюбляють експериментувати з кольором волосся. Подекуди залишаються у новому іміджі надовго, а іноді просто покажуться рудою бестією, а потім повертаються до звичних відтінків.

“65 малюнків на своєму тілі”: режисеру видалося замало татуювань у Тараса Цимбалюка і йому домалювали ще

Тарас Цимбалюк відносно недавно відкрив для себе світ тату. Відтоді у нього на тілі з'явилося 65 невеличких позначок. Та режисерам і цього видалося замало, тож додали ще одну.

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.

Неймовірно простий, смачний та ароматний: знаменитий апельсиновий пиріг готую за лічені хвилини “на раз два”

Цей пиріг вже давно став популярним серед тих, хто любить побалувати себе чимось солодким і легким у приготуванні. Він дійсно в змозі перетворити будь-який звичайний вечір на святковий.