facebook

“Ох, ці руді бестії!”: до Тарабарової та Булітко приєдналася Полякова – вразила пишною яскравою шевелюрою

Жінки полюбляють експериментувати з кольором волосся. Подекуди залишаються у новому іміджі надовго, а іноді просто покажуться рудою бестією, а потім повертаються до звичних відтінків.

Оля Полякова

Потрапивши до рук візажиста Єгора Андрюхіна, наша блондинка змінилася до невпізнання. У вправних руках молодика Полякова зі звичної білявки стала рудою. Яскраво-червоні кучері видалися настільки пишними, що Оля тут же стала нагадувати Міледі зі старого радянського фільму про мушкетерів. Такої жінки з цікавим минулим ми давно не бачили.

Оля Полякова показала руде волосся

Стася Ровінська

Донька скандальної Сніжани Єгорової довгий час носила білі пасма, але останнім часом обрала для себе яскравий рудий колір. Схоже, новий імідж прийшовся 32-річній акторці до снаги, оскільки вона частенько влаштовує фотосети.

Стася Ровінська показала руде волосся

З вуст мами трьох дітей нині не сходить посмішка. А коли Анастасія з родиною щойно перебралася жити до США, то перебувала довгий час у депресії, якої вдалося позбутися лише за допомогою лікарів.

Світлана Тарабарова

Вогняно-руда шевелюра стала брендом співачки. Багато років поспіль Світлана ходить з яскравим волоссям. Навіть під час вагітності продовжувала підфарбовувати кінчики, запевняючи, що фарба абсолютно не шкодить плоду. Якщо згадати часи REAL O, де Тарабарова починала свій творчий шлях, то й там була рудою, але не з таким агресивним відтінком.

Світлана Тарабарова показала руде волосся

Вікторія Булітко

Акторка “Дизель-шоу” неодмінно носить руде волосся. Щоправда, час від часу змінюються відтінки. Іноді Віка вогняно-руда, а, буває, колір більше нагадує русявий.

Вікторія Булітко показала руде волосся

Завдяки постійному спілкуванню з музикантом Кирилом Поповичем, з яким заручилася, Булітко все частіше можна побачити з піснями, а не з гумористичними номерами. Закохана пара навіть створила гурт METELyK.

Популярне

Схожі статті

“В житті багато підбрехувала”: Оля Полякова вперше заявила, що бреше журналістам задля піару

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що неодноразово "підбрехувала" журналістам, щоб створити навколо себе ажіотаж цікавості та додати ЗМІ роботи. Що саме вигадувала артистка заради сенсації?

Святе місце порожнім не буває: Катю Осадчу зі “Світського життя” потіснили Мирослава Мандзюк та Наталка Тур

Багато років поспіль ми дізнавалися новини шоубізу виключно зі "Світського життя". Наразі Катерина Осадча відмовилася від цієї програми. На зміну ведучій прийшли нові кадри.

За коханою хоч до Києва, хоч до Нью-Йорка: обранець Аліни Гросу ладен жити будь-де, аби лише разом

Аліна Гросу встигла двічі вийти заміж. Обидва її обранці – росіяни. Другий чоловік був присутній на першому весіллі знаменитості. Схоже, тепер пара врешті об'єдналася й здобула щастя.

“Така зовнішність, такий типаж”: Артемій Єгоров пояснив, чому не отримує ролів ботаніків, а виключно мачо

Актор Артемій Єгоров поспілкувався зі своїми прихильниками й відповів на чимало цікавих запитань, окрім віку, ваги, зросту. Найперше, пояснив, чому постійно грає справжніх мачо.

“65 малюнків на своєму тілі”: режисеру видалося замало татуювань у Тараса Цимбалюка і йому домалювали ще

Тарас Цимбалюк відносно недавно відкрив для себе світ тату. Відтоді у нього на тілі з'явилося 65 невеличких позначок. Та режисерам і цього видалося замало, тож додали ще одну.

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.