facebook

Жити “тут і зараз” та багато мріяти: Володимир Дантес розкрив таємницю гармонійних стосунків з Кацуріною

Відомий український співак Володимир Дантес щиро поділився, що йому допомагає підтримувати гармонійні стосунки з новою обраницею Дашею після розлучення з Надею Дорофєєвою.

У сучасному світі стало звичним явищем, коли люди розлучаються і знаходять щастя з новими партнерами. Навіть після багатьох років разом, деякі пари розуміють, що їхні шляхи розходяться. Раніше це часто викликало осуд та здивування у рідних чи друзів, але тепер все більше людей розуміють, що іноді розлучення — це не поразка, а можливість почати нове життя.

Коли відомі українські артисти Володимир Дантес і Надя Дорофєєва заявили про своє розлучення після восьми років шлюбу, ця новина шокувала багатьох. Вони були однією з улюблених зіркових пар і для фанатів їхні стосунки здавалися ідеальними. Однак Дантес і Дорофєєва запевнили, що їхнє рішення обдумане та взаємне, і вони залишаються друзями.

Що відомо про стосунки Володимира Дантеса після розлучення з Дорофєєвою
Що відомо про стосунки Володимира Дантеса після розлучення з Дорофєєвою

Зрештою, обидвоє не довго залишалися на самоті. Надя почала зустрічатися з відомим ресторатором Мішею Кацуріним, а Володимир зав’язав стосунки з його колишньою дружиною, Дашею Кацуріною. Для багатьох така ситуація здається незвичайною, але Дантес у недавньому інтерв’ю з Машею Єфросиніною поділився, що їм з Дашею вдалося зберегти гармонію та щасливі стосунки, тому що обидва розуміють важливість поваги і підтримки одне одного.

Володимир зазначив, що для них з Дашею головним є насолоджуватися моментом і жити “тут і зараз”, але водночас вони обговорюють свої плани на майбутнє. Хоча їхні деякі мрії зараз здаються недосяжними, вони сподіваються на краще. Наприклад, пара мріє разом поїхати до Америки, але зараз це складно через обмеження на виїзд чоловіків з України. Вони впевнені, що рано чи пізно зможуть втілити ці плани.

Також Дантес розповів, як важливо в стосунках розуміти та поважати погляди іншої людини, навіть якщо для тебе ці речі можуть здаватися неважливими.

Популярне

Схожі статті

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.

“Він тримає мене”: Маша Єфросиніна зізналася, які стосунки має з чоловіком Тимуром Хромаєвим після кризи

Маша Єфросиніна поділилася, чим сьогодні займається її чоловік та яка "погода", сьогодні царює у стосунках пари. Адже ведуча неодноразово зізнавалася, що в їх коханні буває присутня криза.

Їх звела зубочистка: Андрій Бєдняков відбив Настю Коротку у суперника, але довго не наважувався одружитися

Кілька днів поспіль широкий загал обговорює розлучення пари Андрія Бєднякова та Насті Короткої. Подружжя всі вважали ідеальним. Пригадаймо, як розвивався їхній роман довжиною у 16 років.

Донька Камалії, яка повернулася в Україну, отримала серйозну травму і опинилася в лікарні: “Знову біль”

Лише кілька днів тому 11-річні доньки Камалії Мірабелла і Арабелла повернулися з Лондона в Україну. Та радість приїзду змінилася на справжнє випробування для однієї з дівчат.