facebook

“Він тримає мене”: Маша Єфросиніна зізналася, які стосунки має з чоловіком Тимуром Хромаєвим після кризи

Маша Єфросиніна поділилася, чим сьогодні займається її чоловік та яка "погода", сьогодні царює у стосунках пари. Адже ведуча неодноразово зізнавалася, що в їх коханні буває присутня криза.

Українська ведуча Маша Єфросиніна вперше за довгий час поділилася історією про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який зараз служить у Збройних Силах України. За її словами, Тимур обіймає посаду заступника командира роти з озброєння в київському підрозділі. Їм із Машею вдається бачитися нечасто, але попри це подружжя знаходить способи зберігати теплі почуття й підтримувати зв’язок.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв пережили кризу у стосунках
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв пережили кризу у стосунках

Єфросиніна розповідає, що Тимур, навіть перебуваючи в умовах стресу і втоми, завжди знаходить слова підтримки й розради в потрібний момент. Їхні стосунки стають міцнішими завдяки попередньому досвіду, коли пара пройшла крізь різні життєві випробування. Розуміння, як справлятися з кризами, допомагає їм зараз зберігати гармонію та віру одне в одного, навіть у такий непростий час.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв пережили кризу у стосунках
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв пережили кризу у стосунках

Ведуча не приховує, що їхні стосунки не завжди були безхмарними. Ще десять років тому Маша та Тимур на деякий час розійшлися і в Маші були серйозні побоювання щодо майбутнього. Вона зізнавалася, що мала страх залишитися самотньою жінкою, тому дала чоловікові другий шанс. З того часу вони обоє працюють над своїми стосунками, адже для Єфросиніної важливо відчувати себе справжньою жінкою поруч із чоловіком, який підтримує та надихає її.

Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком Тимуром Хромаєвим

Маша Єфросиніна є однією з небагатьох зірок українського шоубізнесу, які відкрито розповідають про свої особисті переживання, адже більшість публічних людей віддають перевагу тому, щоб тримати подробиці приватного життя у таємниці, подалі від сторонніх очей.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.

Їх звела зубочистка: Андрій Бєдняков відбив Настю Коротку у суперника, але довго не наважувався одружитися

Кілька днів поспіль широкий загал обговорює розлучення пари Андрія Бєднякова та Насті Короткої. Подружжя всі вважали ідеальним. Пригадаймо, як розвивався їхній роман довжиною у 16 років.

Жити “тут і зараз” та багато мріяти: Володимир Дантес розкрив таємницю гармонійних стосунків з Кацуріною

Відомий український співак Володимир Дантес щиро поділився, що йому допомагає підтримувати гармонійні стосунки з новою обраницею Дашею після розлучення з Надею Дорофєєвою.