facebook

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.

Тоня Матвієнко – відома українська співачка та донька легендарної артистки Ніни Матвієнко. На днях Антоніна дала інтерв’ю, яке вийшло на телеканалі “ДІМ”, де висловилася про український шоу-бізнес.

Так, Тоня Матвієнко зазначила, що після початку повномасштабної війни в Україні український шоу-бізнес змінився на краще. За словами співачки, раніше шоу-бізнес ділили на перший та другий ешелон, а зараз такого немає.

Тоня Матвієнко зізналася, що їй не до вподоби творчість 19-річної Klavdia Petrivna
Тоня Матвієнко зізналася, що їй не до вподоби творчість 19-річної Klavdia Petrivna

Також Матвієнко прокоментувала творчість відомої нині артистки Klavdia Petrivna. Варто відзначити, що Klavdia Petrivna — 19-річна співачка, яка увірвалась в український шоу-бізнес і миттєво здобула неабияку популярність. Артистка довгий час приховувала свою особистість і підкорила публіку своїми хітами. У свої 19 років та за досить короткий час в українському шоу-бізнесі, Klavdia Petrivna вже вдалося зібрати 2 “Палаци спорту” і зробити неймовірне шоу, яке ще довго обговорювали в медіа. Про такий успіх деякі українські артисти навіть не можуть мріяти.

У мережі розповіли про заробітки Klavdia Petrivna та про те, скільки вона заробила з двох концертів
Тоня Матвієнко зізналася, що їй не до вподоби творчість 19-річної Klavdia Petrivna

Та поки мільйоні українців являються фанатами Klavdia Petrivna, Антоніна Матвієнко зізнається, що їй не до вподоби творчість молодої артистки.

Я не можу її довго слухати. Я втомлююся

, – зізналася Тоня.

Також в інтерв’ю Антоніна Матвієнко розповіла, що більше не являється викладачкою вокалу у Київському університеті культури та мистецтв. Там жінка працювала всього рік. Тоня зізнається, що їй подобалася ця робота і взаємодія зі студентами. Втім, робота в університеті забирала у неї багато часу і співачка не встигала робити все заплановане щодо власної кар’єри. Тому, зваживши всі за та проти, Матвієнко вирішила покинути цю роботу.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

“Він тримає мене”: Маша Єфросиніна зізналася, які стосунки має з чоловіком Тимуром Хромаєвим після кризи

Маша Єфросиніна поділилася, чим сьогодні займається її чоловік та яка "погода", сьогодні царює у стосунках пари. Адже ведуча неодноразово зізнавалася, що в їх коханні буває присутня криза.

Їх звела зубочистка: Андрій Бєдняков відбив Настю Коротку у суперника, але довго не наважувався одружитися

Кілька днів поспіль широкий загал обговорює розлучення пари Андрія Бєднякова та Насті Короткої. Подружжя всі вважали ідеальним. Пригадаймо, як розвивався їхній роман довжиною у 16 років.

Жити “тут і зараз” та багато мріяти: Володимир Дантес розкрив таємницю гармонійних стосунків з Кацуріною

Відомий український співак Володимир Дантес щиро поділився, що йому допомагає підтримувати гармонійні стосунки з новою обраницею Дашею після розлучення з Надею Дорофєєвою.