facebook

Їх звела зубочистка: Андрій Бєдняков відбив Настю Коротку у суперника, але довго не наважувався одружитися

Кілька днів поспіль широкий загал обговорює розлучення пари Андрія Бєднякова та Насті Короткої. Подружжя всі вважали ідеальним. Пригадаймо, як розвивався їхній роман довжиною у 16 років.

Андрій Бєдняков та Настя Коротка по-різному розповідають про початок роману, але все ж дещо спільне у цих спогадах можна виокремити. Молодик тоді працював на металургійному комбінаті в Маріуполі.

У вільний від роботи час грав у КВК. Там якось і побачив Настю. Юнка була на 10 кг важча, ніж зараз. Їхня команда була зірковою, тож Андрію довелося розробляти план, як потрапити з дівчиною на одну сцену.

Історія кохання й розлучення Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Наявність величезного суперника-спортсмена нашого героя не зупинила. Бєдняков тоді носив довге волосся, тож саме цим атрибутом привернув увагу дівчини. А якось на вечірці після виступу команди Коротка гукнула: “Де зубочистки?”

Андрій не втратив свого шансу й подав дівчині жадане попри те, що сидів доволі далеко. Той вечір можна по праву вважати початком їхнього роману. Щоправда, робити пропозицію руки й серця парубок чомусь не поспішав.

Історія кохання й розлучення Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Він би й згодом не розписався з коханою, але втямив, що для неї це дуже важливо, тому й побралися, коли вже 6 років жили разом. Це відбулося у 2014 році. За рік родина поповнилася донькою Ксенею.

У 2022 році Коротка завагітніла вдруге. Щоб убезпечити дружину й доньку від повномасштабного вторгнення, глава родини відправив їх аж до Америки. Саме там у жовтні на світ з’явився син Остап.

Історія кохання й розлучення Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Татусь зміг потримати на руках нащадка, коли тому було вже 8 місяців. Настя з двома дітьми приїхала до України та згодом знову повернулася назад за океан. Новину про розлучення спочатку озвучив чоловік.

Згодом Анастасія підтвердила його слова у своєму Інстаграмі, подякувавши за довгий і складний час, який пройшли разом. Бєдняков відгукнувся, жартома побажавши ексдружині, щоб його наступник хропів, був некрасивий і мав маленьку чоловічу гідність. Хоча саме такий у неї, мовляв, уже був. Втім уже серйозно пообіцяв бути поруч, що б не трапилося.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.

“Він тримає мене”: Маша Єфросиніна зізналася, які стосунки має з чоловіком Тимуром Хромаєвим після кризи

Маша Єфросиніна поділилася, чим сьогодні займається її чоловік та яка "погода", сьогодні царює у стосунках пари. Адже ведуча неодноразово зізнавалася, що в їх коханні буває присутня криза.

Жити “тут і зараз” та багато мріяти: Володимир Дантес розкрив таємницю гармонійних стосунків з Кацуріною

Відомий український співак Володимир Дантес щиро поділився, що йому допомагає підтримувати гармонійні стосунки з новою обраницею Дашею після розлучення з Надею Дорофєєвою.