facebook

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Зараз Маші 19, та ще з 14 років дівчина активно веде свій Інстаграм-блог і являється досить медійною особистістю. Дівчина ніколи не приховувала, що користується популярністю у хлопців. Своїх бойфрендів Маша завжди показувала у своєму Інстаграм-блозі, а було їх не мало.

Нещодавно в коментарі “Люкс Фм” Маша Полякова розповіла про свого нинішнього бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. За словами Маші, її хлопець працює у сфері ІТ і являється досить успішним.

Донька Полякової розповіла про багатого бойфренда, який купив для них квартиру
Донька Полякової розповіла про багатого бойфренда, який купив для них квартиру

Батьки бойфренда Маші – лікарі, з якими дівчина вже давно знайома. Також Маша похизувалася, що ї хлопець купив квартиру, куди вони мають переїжджати, щоб жити разом.

Ми з хлопцем вже вісім місяців. Він купив квартиру й ми плануємо переїжджати до нього

, – розповіла Маша.

Щодо того, як відноситься її мама до її бойфренда, Марія зазначила, що батьки не лізуть в її особисте життя.

Я не лізу в їхнє життя, вони – у моє

, – зазначила Маша.

Донька Полякової розповіла про багатого бойфренда, який купив для них квартиру
Донька Полякової розповіла про багатого бойфренда, який купив для них квартиру

До слова, у цьому році Маша Полякова мала їхати на навчання в один з найпрестижніших вузів світу у Берклі. Та дівчину відрахували з університету.

Виявляється, Маша Полякова не з’явилася вчасно на навчання, тому їй закрили студентську візу в США і відрахували з університету, про це розповіла Оля Полякова в одному з інтерв’ю. Оля зізналася, що її донька пропустила кілька місяців навчання без вагомої причини і думала, що в цьому немає ніякої проблеми. Все ж, дівчині вдалося врегулювати це питання і “відновитися” в університеті. Маша почне навчатися в Берклі з наступного семестру.

Популярне

Схожі статті

Вікторія Булітко з нареченим Кирилом відзначили 1-річчя: за 12 місяців малюк міцно став на ніжки й порадував

У Вікторії Булітко з її нареченим Кирилом Поповичем свято. З цієї нагоди парочка підготувала тортик, поставила цифри та підпалила свічку. Що святкують закохані голубки, яку річницю?

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство