facebook

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

Нещодавно українська поп-діва Тіна Кароль викликала справжній фурор серед шанувальників, поділившись фотографією крупним планом у своїх Instagram-сторіс. На знімку Тіна зʼявилася з мінімальним макіяжем, підкресливши натуральну красу та ідеальні риси обличчя, які завжди зачаровують її фанатів. Особливої уваги цього разу привернув її витончений ніс, який багато хто вважає еталоном.

Тіна Кароль показала обличчя зблизька та викликала заздрість
Тіна Кароль показала обличчя зблизька та викликала заздрість

Тіна завжди вміло підкреслює свою красу, що навіть не можливо здогадатися, чи є ця краса результатом роботи косметологів, чи ці ідеальні риси обличчя дісталися від матінки-природи. Прихильники розмірковують, що саме такі природні риси та витончений ніс роблять співачку прикладом для наслідування.

Тіна Кароль показала обличчя зблизька та викликала заздрість
Тіна Кароль показала обличчя зблизька та викликала заздрість

Багато жінок прагнуть досягти подібної зовнішності. Дружина Віктора Павліка, Катя Репяхова, стала однією з тих, хто наважився на ринопластику, щоб підкреслити свою індивідуальність та знайти баланс у зовнішності.

Раніше Катя не приховувала, що хотіла змінити форму носа, який, за її словами, не відповідав її бажаному образу. Зробивши ринопластику, Репяхова поділилася з підписниками своєю історією й результатом, що викликало як схвальні відгуки, так і критику. Деякі шанувальники вважають, що потрібно цінувати ту красу, яку дала природа.

Катерина Репяхова показала, як виглядає після ринопластики
Катерина Репяхова показала, як виглядає після ринопластики

Однак приклад Тіни Кароль показує, що краса може бути в природності й автентичності, без необхідності змінювати себе. Таємниця привабливості співачки — у природності, яку вона щиро демонструє своїм прихильникам. Вона показує, що не потрібно змінювати себе під вигадані стандарти, щоб бути ідеальною, адже гармонія й впевненість у собі завжди залишаються поза конкуренцією.

Популярне

Схожі статті

Комусь мільйони гривень прибутку, іншим – збитки: Святослав Вакарчук і KOLA підбили підсумки концертів

Українські артисти один за одним стали збирати Палаци спорту. По завершенні масових концертів одні хваляться шаленими заробітками. Інші рахують збитки. Кому поталанило, а кому не дуже?

Це вже не перше його весілля: переможець “Холостяка” Олександр Еллерт засвітився біля весільної арки

Олександр Еллерт більш як 2 роки мешкає у США. Ксенія Мішина про нього й чути нічого не хоче. Тим часом чоловік без діла не сидить – навіть влаштував весілля.

Вікторія Булітко з нареченим Кирилом відзначили 1-річчя: за 12 місяців малюк міцно став на ніжки й порадував

У Вікторії Булітко з її нареченим Кирилом Поповичем свято. З цієї нагоди парочка підготувала тортик, поставила цифри та підпалила свічку. Що святкують закохані голубки, яку річницю?

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.