Хотіла бути схожою на першу дружину чоловіка: Настя Каменських розповіла, як голодувала заради схуднення

Співачка Настя Каменських поділилася одним з методів схуднення — артистка пробувала голодувати.

Українська співачка Настя Каменських останні кілька років регулярно намагається скинути зайву вагу і кардинально змінює свій спосіб життя — артистка стала завзятою спортсменкою і дотримується виключно правильного харчування.

Але грішила Настя й іншими, не зовсім корисними, способами схуднення. Про свій досвід “прощання” із зайвими кілограмами співачка відверто поділилася в особистому блозі.

Три роки тому Каменських потрапила в неприємну ситуацію — вона зламала ногу і була змушена залишатися вдома на тривалій реабілітації. Зрозуміло, спосіб життя артистки став абсолютно неактивним, що відбилося на вагах.

Після лікування у співачки був запланований концертний тур. Вона розуміла, що перед улюбленим слухачем потрібно бути красивою і стрункою. До того ж зайва вага заважає віддаватися на сцені на 100%, виконуючи складні танцювальні номери концертної програми.

Настя Каменских: до и после
Настя Каменських: до і після

Настя вирішила діяти радикально і зважилася на сувору дієту. Артистка вживала їжу тільки в чистому вигляді без солі і спецій і дуже маленькими порціями.

Такої дієти Каменських дотримувалася два місяці. За цей час вона завдала чималих збитків своєму організму — її постійно мучили головні болі.

“Увечері від голоду у мене так сильно боліла голова, що я не могла лягти спати. Боже, як мені було погано”, — зізналася виконавиця.

Постійне бажання поїсти і проблеми зі здоров’ям змусили співачку переглянути свої погляди на схуднення. Зараз вона дотримується тільки правильного харчування і регулярно тренується у спортивному залі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.