П’яний Михайло Єфремов влаштував ДТП у центрі Москви: порушено кримінальну справу

Російський актор Михайло Єфремов був затриманий в нетверезому стані співробітниками поліції ввечері восьмого червня.

Відомий російський актор Михайло Єфремов ввечері восьмого червня став винуватцем ДТП в Москві.

Рухаючись по Садовому кільцю на своєму автомобілі, джипі Grand Cherokee, артист врізався в інше авто на Смоленській площі. Як повідомляють очевидці події, Єфремов був в нетверезому стані і ледве тримався на ногах.

На місці аварії актора затримали співробітники поліції і відправили його на медичну експертизу визначити рівень алкоголю в крові. Пізніше з’явилася інформація від прес-служби МВФ РФ в Москві, що проти Єфремова порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 264 КК РФ.

Результат медичної експертизи підтвердив, що винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

В результаті аварії постраждав водій автомобіля “Лада”, в який врізався Єфремов, Сергій Захаров. Чоловіка з травмами різної складності відправили в лікарню, де його розмістили в реанімації.

Фото из места ДТП
Фото з місця ДТП

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.