Пишнотіла співачка KAZKA здивувала шанувальників танцем в короткій футболці: взагалі без комплексів (ВІДЕО)

Солістка української групи KAZKA Олександра Зарицька здивувала шанувальників відео з відвертими танцями.

Український гурт KAZKA відомий слухачам по телешоу “Х-фактор”, а також як автори одного з найпопулярніших сучасних вітчизняних хітів “Плакала”, який злетів на перші рядки хіт-парадів далеко за межами України.

Солістка колективу Олександра Зарицька відома так само своїми незвичайними унікальними образами — дівчина володіє пишними формами, які вміло підкреслює вільними сукнями і брючними костюмами.

І все ж, співачка знайшла ще один спосіб здивувати своїх шанувальників — на колективній сторінці у соціальній мережі Instagram з’явилося досить відверте відео, на якому виконавиця танцює в нижній білизні і короткою сірій футболці.

Таким чином Олександра вирішила повідомити новину про вихід нової пісні групи.

“Настрій: танцювати для всіх хейтерів. П.с. Скоро прем’єра нового треку! Ось і святкуємо” — підписала свою публікацію Зарицька.

Шанувальники колективу KAZKA досить тепло відреагували на відео, багато-хто вважає, що Олександра — відкрита дівчина без комплексів, яка навіть через екран телефону заряджає позитивом.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.