Ані Лорак зворушливо привітала доньку з днем народження: батько теж не забув

9 червня дочка співачки Ані Лорак відзначила свій 9 день народження. Мама зворушливо привітала дівчинку разом з хрещеним батьком Філіпом Кіркоровим.

Ані Лорак ось уже кілька років виховує доньку від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу сама. Пара розлучилася офіційно в 2019 році.

Дев’ятого червня Софійка відзначила свій дев’ятий день народження. Знаменита мама зворушливо привітала її у своїх соціальних мережах і влаштувала невелике домашнє свято, на якому був присутній і хрещений батько дівчинки — співак Філіп Кіркоров.

«Усі найніжніші обійми любові, всі зірки на небі світять для тебе, моя принцеса Софія! З Днем народження, моя донечко! Будь щаслива завжди!» — підписала свою публікацію артистка.

Багато підписників відзначили, що Софійка подорослішала і стала ще більше схожою на маму.

Привітав дочку у своєму особистому блозі і батько Мурат Налчаджиоглу. Не дивлячись на розлучення, у них з Ані залишилися теплі людські відносини. Приїхати на свято чоловік не зміг через режим карантину в Україні і Росії — як відомо, Мурат живе в Києві, а Лорак з Софійкою в Підмосков’ї.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.