Чари Алли: Як Пугачова підкорює Галкіна, чому він ніколи не піде до молодої (ФОТО)

Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним вже більше 15 років. Щастю подружжя не заважає навіть різниця у віці в 29 років.

Пара Алли Пугачової і шоумена Максима Галкіна вже довгі роки привертає до себе особливу увагу публіки. І справа не тільки в тому, що Алла Борисівна — справжня Примадонна російської естради, а й у великій різниці у віці між подружжям.

Не дивлячись на те, що співачка старша за свого чоловіка на 29 років, вони довгі роки в шлюбі і виховують двох чудових дітей — двійнят Лізу і Гаррі. У чому ж секрет їхнього щастя?

Алла Пугачева и Максим Галкин с детьми
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

Лізу і Гаррі називають однією з головних причин щастя Пугачової і Галкіна. На знімках і фото з дітьми, які Максим практично щодня публікує у своїх соціальних мережах видно, що вони — дійсно щаслива і дружна сім’я.

Сам же Галкін в одному з інтерв’ю зізнався, що він захоплюється своєю дружиною як мамою. Саме вона вчить його бути стриманим і розважливим з дітьми.

Алла Пугачева и Максим Галкин
Алла Пугачова і Максим Галкін

Самі ж артисти кажуть, що вони настільки звикли один до одного, що вже не уявляють себе окремо і тим більше перестали звертати увагу на коментарі заздрісників і недоброзичливців.

Як зізнається Максим, він захоплений мудрістю і терпінню дружини, які допомагають їй впорається з його запальним характером. Він захоплений тим, як Алла дивиться на світ, її талантом і любов’ю до життя.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.