Екс-дружина Володимира Остапчука показала колишньому чоловікові, кого він втратив: чарівні фото Олени Войченко

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Олена Войченко поділилася у своєму особистому блозі красивими літніми фото, продемонструвавши себе щасливою і усміхненою.

Про розлучення українського телеведучого Володимира Остапчука з дружиною Оленою Войченко знає буквально кожен.

Пара розлучилася на початку 2020 року і з тих пір у ЗМІ з’являються нові подробиці їхнього особистого життя.

Екс-подружжя абсолютно не соромиться привселюдно звинувачувати один одного в неадекватності, радити пройти психологічну експертизу, ділити майно і всіляко конфліктувати. Загалом, вся брудну білизну Остапчуків в один момент стало темою номер один в середовищі українського шоу-бізнесу.

Сам же Володимир не довго нудьгував по сімейному житті і представив громадськості свою нову кохану — нотаріуса Христину Горняк.

Войченко теж вирішила не впадати в депресію після розлучення — багато користувачів мережі і спільних знайомих помітили, що вона розцвіла після розриву. На доказ Олена влаштувала собі красиву фотосесію, результатом якої поділилася з громадськістю.

Елена Войченко
Олена Войченко

Багато підписників залишили дівчині десятки приємних коментарів під знімками. “Красива ви жінка, тільки більше ніколи не дозволяйте собі вибирати роль жертви. Вони того не варті. Удачі вам в любові”, — пишуть користувачі мережі.

Елена Войченко
Олена Войченко

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.