Дочка Сумської похвалилася апетитними формами після пологів

Старша донька Сумської нещодавно народила другу дитину.

Антоніна Паперна стала мамою вдруге 21 квітня. Батько новонародженого хлопчика – російський актор Володимир Яглич. Пара поки не розголошує ім’я сина. Втім щаслива мама активно публікує фото в соціальних мережах, де вона гуляє з дитячим візочком.

Також Антоніна намагається повернутися до форми, яка була у неї після пологів. Паперна зізнається, що це складний для неї процес. Однак, судячи з останніх фото, які акторка виклала в мережі, правильний режим дає позитивний результат.

На фото Антоніна позує на зеленому газоні в легкій сукні з яскравим принтом.

«Якось навіть не віриться, що вже можна сказати, ціла карантинна епоха добігає кінця. Нарешті літо в місті! Як же ми всі його чекали», – написала Паперна.

https://www.instagram.com/p/CBLQewPCVGn/

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.