Катерина Кухар вкрала у Світлани Лободи репертуар

Балерина виконала пісню «40 градусів».

Балерина Катерина Кухар та співачка Оля Полякова провели спільний прямий ефір у мережі Instagram. Під час онлайн-трансляції вони зіграли гру «Правда або дія». Кухар довелося зателефонувати Дмитру Монатіку та виконати пісню Світлани Лободи «40 градусів».

«Я зараз була в душі й вирішила заспівати «40 градусів». Ти маєш зараз послухати…», – сказала Катерина та заспівала приспів композиції.

Нагадаємо, Дмитро Монатік є автором пісні «40 градусів». Тому Катерина жартома попросила його віддати хіт. І додала, що виконає його значно краще, аніж Лобода.

«Дімо, мені здається, що я це можу заспівати реально крутіше, ніж Свєтка! Мені так хочеться, щоб ти віддав мені цю пісню. Я ще раз зроблю з неї суперхіт!», – заявила балерина.

«Дімо, я знаю, що ти можеш витиснути з мене все!», – сказала Кухар під кінець розмови.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.