Макс Михайлюк зійшовся з іншою учасницею «Холостяка»: хто став обраницею головного героя

Учасниця «Холостяка» Настя Кириченко у своєму особистому блозі опублікувала фотографію з чоловіком, схожим на Макса.

Інтриги і чутки навколо найбільш романтичного шоу України «Холостяк» не вщухають навіть через кілька тижнів після фінального пост-шоу.

Як стало відомо, головний герой Макс Михайлюк і його обраниця Даша Ульянова не змогли побудувати відносини після проекту. Причиною стали інтим Макса з іншою учасницею шоу, ім’я якої залишилося загадкою.

Але у шанувальників «Холостяка» з’явилися нові підозри. Одна з героїнь, яка боролася за серце Михайлюка, Анастасія Кириченко, поділилася у своєму особистому блозі новим фото з чоловіком.

 

Обличчя останнього в кадрі видно лише частково, але підписники дівчини зробили висновок, що це саме «Холостяк». Риси обличчя і борода дуже схожі на Макса. Сама ж Анастасія ніяк не прокоментувала чутки.

Макс це чи ні — залишиться загадкою.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.