Катя Осадча похвалилася своїми черешеньками в купальнику: відкрила літній сезон (ФОТО)

Українська телеведуча Катя Осадча поділилася у своєму особистому блозі новим фото.

36-річна телеведуча славиться серед тусовки українського шоу-бізнесу своєю працьовитістю, легкістю на підйом і цінностями, які для неї найважливіші — сім’я та родина.

Катерина вже більше трьох років перебуває у шлюбі з колегою по цеху Юрієм Горбуновим. Подружжя виховує трирічного сина Івана.

Але може Осадча похвалитися і своєю модельною фігуркою — телеведуча має довгі стрункі ноги, плоский живіт, і підтягнуті сідниці.

Тому Катя ніколи не соромилася приміряти короткі шорти, бандажні сукні і короткі спідниці. В іншому, варто відзначити, що вона любить експериментувати з нарядами, при цьому відрізняючись елегантним і жіночним стилем.

Завдяки стрункій фігурі Осадчій пасує практично все, що вона одягає. Не соромиться телеведуча хвалитися і фотографіями в купальнику. Знімком в чорному пляжному вбранні вона поділилася у своєму особистому блозі.

Катерина без макіяжу і з зібраними волоссям позує з тарілкою ягід — черешень і полуниці. “Літо — найпрекрасніша пора”, — підписала свою публікацію Осадча, отримавши у відповідь безліч компліментів від коментаторів.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.