Весілля Віктора Павлика та Катерини Реп’яхової: молода дружина похвалилася новими фото зі свята

54-річний співак і 25-річна Катерина Реп'яхова майже два тижні приховували новину про своє весілля

Український співак Віктор Павлик та його концертний директор, 25-річна Катерина Реп’яхова, офіційно стали чоловіком і дружиною. Як пізніше пояснила молода дружина, вони хотіли розділити цей день тільки один з одним, саме тому приховали дату розпису від ЗМІ і шанувальників.

Після відвертого зізнання подружжя почало активно ділитися фотографіями з “дня народження” їхньої сім’ї. Насправді, в липні заплановано ще грандіозний банкет в Дніпрі, на якому зберуться всі родичі Катерини та Віктора.

Виктор Павлик и Екатерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Реп’яхова

Для фотосесії Павлик вибрав класичний чорний костюм і білу сорочку, Реп’яхова приміряла молочне плаття, яке підкреслювало струнку фігуру. Образ нареченої підкреслювала прозора накидка-шлейф, яка прикрашала наряд дівчини.

Розпис подружжя назвало лише репетицією перед весіллям, точну дату якого тримають у таємниці. Попередньо, святковий банкет повинні провести у липні, якщо карантинний режим не зіпсує плани.

“Ця подія була маленькою репетицією нашого важливого дня – дня весілля! У нас не було нікого, навіть плаття мені шнурував чоловік”, – розповіла Реп’яхова.

До речі, новоспечена дружина додала, що під час фотосесії вона красувалася не в основній своїй сукні. А той самий заповітний наряд нареченої вона продемонструє безпосередньо на весіллі.

“Це не основне моє весільне плаття, головне я зберігаю на церемонію, його ніхто не бачив”, – поділилася Катерина.

Виктор Павлик и Екатерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Реп’яхова

Нагадаємо, що шлюб з Катериною Реп’яховою стане для співака Віктора Павліка вже четвертим. Від попередній трьох дружин він має двох синів і дочку.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.