Зірка “Величного століття” похвалилася стрункою фігуркою: султан Сулейман оцінив би

Актриса серіалу "Величне століття" Нур Феттахоглу продемонструвала шанувальникам незвичайний для себе образ, залишивши їх у справжньому захваті.

Турецька актриса з німецьким корінням Нур Феттахоглу втілила в улюбленому серіалі мільйонів телеглядачів роль головної наложниці султана Сулеймана Махідевран Султан.

39-річна актриса, яка завоювала серця багатьох шанувальників не тільки талантом і акторською грою, а й красивою незвичайною зовнішністю, у своєму особистому блозі поділилася незвичайним знімком.

На ньому Нур приміряла на себе образ східної танцівниці. Актриса демонструє свій красивий підтягнутий живіт і талію. Поруч з мамою в танцях, мабуть, пробує себе її чотирирічна дочка Еліза.

 Нур Феттахоглу з дочкою Елізою
Нур Феттахоглу з дочкою Елізою
Багатьом фанатам “Величного століття” такий образ нагадав ту саму Махідевран, яку втілила на екранах Феттахоглу. Коментатори також додали, що таке вбрання і зачіска актрисі дуже до лиця.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.