Прикрилася тільки мушлями: 51-річна Евеліна Бльоданс позувала оголеною на пляжі (ФОТО)

Актриса поділилася зі своїми шанувальниками вельми відвертими фотографіями, які приємно шокували її підписників.

Російська актриса і телеведуча Евеліна Бльоданс в свій 51 рік з легкістю може похвалитися відвертими фотографіями зовсім без одягу.

Бльоданс дійсно нема чого соромитися — вона виглядає набагато краще за багатьох тридцятирічних і навіть двадцятирічних дівчат. Хороша генетика зіграла в цьому не малу роль, але, крім того, Евеліна дотримується вельми суворого харчування і регулярно займається спортом.

Своїм красивим тілом актриса вирішила похвалитися у своєму особистому блозі в мережі Instagram. Бльоданс поділилася фотознімком, на якому вона лежить на березі моря на тлі красивого заходу абсолютно без одягу.

Єдине, що було на Евеліні, — це сонцезахисні окуляри і мушлі з морськими зірками, які прикривали пікантні місця артистки.

Снимок с Instagram Эвелины Бледанс
Знімок з Instagram Евеліни Бледанс

Таку сміливу фотографію актриса підписала дуже жартівливо: “Я в ролі ракушечки”.

У свою ж чергу шоковані користувачі мережі висловили своє захоплення зовнішнім виглядом Бльоданс і залишили їй масу компліментів під постом.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!