Змінилася до непізнаваності. Зірка «Величного століття» у короткій сукні показала стрункі ноги

Акторка Пелін Карахан опублікувала нові фото.

Турецька актриса Пелін Карахан зіграла Міхрімах Султан у популярному серіалі «Величне століття». Після виходу на екрани культового проекту акторка здобула прихильність глядачів та продюсерів. Її стали запрошувати не лише на зйомки у серіалах та фільмах, а й стати обличчям рекламних кампаній.

Нещодавно Пелін опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, на якому постала в кардинально іншому образі.

Прихильники звикли бачити Міхрімах Султан у витонченому вбранні з безліччю аксесуарів. На новому знімку вона позує у короткій сукні з яскравим принтом. Образ жінка довершила стильними босоніжками, ніжним макіяжем та повсякденною зачіскою.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.