Пішов з життя батько Петра Порошенка

Новина про смерть батька п'ятого президента України повідомила прес-служба партії "Європейська солідарність".

На офіційній сторінці в Facebook партії “Європейська солідарність” 16 червня з’явилася новина про смерть Олексія Івановича Порошенка — батька Петра Порошенка.

Як відомо, причиною смерті став інсульт, який несподівано стався 15 червня. П’ять днів тому, 11 червня, Олексій Іванович відсвяткував свій 84 день народження.

У 2009 році він був удостоєний звання Героя України за заслуги перед країною за допомогу в розвитку агрокультурного сектора, а також впровадження сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур.

Олексій Іванович все життя займався питаннями сільського господарства і агрокультурного комплексу України. Крім того, він був депутатом Вінницької обласної ради.

Олексія Івановича Порошенко
Олексія Івановича Порошенко

Популярне

Схожі статті

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.