Донька президента виконала пісню Наталії Могилевської (відео)

Віталіна Ющенко заспівала культовий хіт «Відірватись від землі».

Дочка третього українського президента Віктора Ющенка Віталіна заспівала пісню «Відірватись від землі» з репертуару української артистки Наталії Могилевської. Кліп на цю композицію вона поширила на своєму акаунті на платформі YouTube. Відео знімали на одному із летовищ Києва.

За словами Віталіни, їй було важко наважитися заспівати, але знайшлися люди, які переконали її виконати композицію.

«Для мене це була нереальна творча авантюра. Я зовсім не співаю і не мала таких амбіцій, але Наталія Могилевська разом із Володимиром Бебешком і покійним нині Максом Паперником умовили мене», – зазначила Ющенко.

Крім того, Віталіна записала пісню та відзняла кліп 13 років тому, втім лише зараз набралася сміливості, аби показати його широкій аудиторії.

«Для мене це було як стрибок із парашутом. Я не планую робити кар’єру співачки, це просто щаслива мить, якою хотілося поділитися з вами. Будьте поблажливі», – резюмувала  вона.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.