Не встиг одружитися, а вже втік від дружини: де і з ким Віктор Павлік проводить вихідні (ФОТО)

Артист поділився у своєму Instagram зворушливим фотознімком з онуком Давидом і сином Олександром.

Кілька днів тому 54-річний український співак Віктор Павлик та його 26-річна дружина Катерина Реп’яхова повідомили радісну новину — в кінці травня вони офіційно сказали один одному “Так” в стінах РАГСу.

Дівчина, яка кілька років працювала концертним директором виконавця, стала його четвертою дружиною. Від попередніх шлюбів у Павлика є три дитини — син Олександр, син Павло і дочка Христина.

Найстарший Олександр вирішив піти по стопах свого зіркового батька і теж всіляко підкорює сцену. Він навіть брав участь в одному з сезонів вокального шоу “Х-фактор” на телеканалі СТБ.

Є в Олександра і син, онук Віктора Павлика, Давид. Хлопчику 11 років і він теж потроху намагається освоювати музичну сферу. Його дідусь навіть записує разом з ним дуети.

Саме в компанії сина і внука радісний Віктор Павлик проводить свої вихідні і навіть ділиться з підписниками фотографіями зі спільного дозвілля.

Підписники Віктора Франковича досить тепло приймають такі публікації виконавця. “Дуже теплі і щирі вихідні вийшли”, — написали під фото користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.