Філіп Кіркоров опинився у центрі гей-скандалу: співакові загрожують розбірками військові

Філіп Кіркоров виклав у своєму особистому блозі відео, в якому він постав в образі десантника-гея. Російські представники ВДВ зажадали вибачень від артиста.

Кілька днів тому в Instagram Філіпа Кіркорова з’явилося незвичайне для артиста відео.

Співак сидів перед камерою з гітарою у формі повітряно-десантних військ Росії. За сценарієм персонаж Кіркорова дзвонив своєму товаришеві по службі. Текст розмови виявився досить провокаційним, оскільки ніс в собі натяки на те, що персонаж артиста і друг, з якому він дзвонив — геї.

Даний ролик був записаний в рамках нового гумористичного серіалу на телеканалі СТС “У масці шоу”.

Не дивлячись на те, що відео несло тільки розважальний характер, ветерани ВДВ РФ порахували його образливим і неприйнятним. Вони зажадали від короля естради вибачень і викликали його на “відверту розмову” 2 серпня в парк Горького в Москві.

Представник Держдуми РФ Володимир Шаманов, який також служив у військах повітряного десанту, нагадав виконавцю відому цитату: “Десантника може образити кожен, але не кожен встигає вибачитися”.

За словами військових, Кіркоров поглумився над священними для них символами служби — тільником і беретом.

Однак представники артиста офіційно повідомили, що він не буде приносити ніяких публічних вибачень, так як він просто виконував свою роль і грав за сценарієм. Ніякого зв’язку з реальним ставленням Кіркорова до ВДВ цей відеоролик не має.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.