Оля Полякова показала, як правильно ловити рибу: головний секрет в коротких шортиках

Українська співачка похвалилася знімками свого успішного улову на рибалці в особистому блозі.

Українська співачка Оля Полякова, як виявилося, любить не тільки дивувати своїми концертними виступами і новими піснями, а також проводити відпочинок на природі і займатися риболовлею.

У своєму особистому блозі в мережі Instagram співачка поділилася своїм успішним уловом — на вудку Полякової попався великий короп.

Фото с Instagram Оли Поялковой
Фото з Instagram Олі Полякової

Сама ж головна блондинка України назвала себе “рибалкою від бога”. Саме так підписала свої знімки Оля.

Фото с Instagram Оли Поляковой
Фото з Instagram Олі Полякової

Але більшість шанувальників виконавиці звернули увагу не на рибу, а на довгі ніжки Полякової. Все-таки вони є головною родзинкою співачки, тому вона їх всіляко демонструє і не соромиться приміряти ультра-короткі шортики.

Пыдписники Олі тепло і з позитивом прийняли новий пост артистки в особистому блозі. “На королеву ночі будь карась клюне”, — написали під фотознімками співачки з риболовлі користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.