Зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” Анна Саліванчук повідомила про свою вагітність

Зірка комедійного серіалу «Одного разу під Полтавою» Анна Саліванчук скоро стане мамою вдруге.

34-річна актриса зізналася, що в кінці серпня народить хлопчика. Своє становище перші місяці вона приховувала навіть від продюсерів серіалу. А зараз відверто розповіла про другу вагітність і знялася у пікантній фотосесії для Viva.ua, показавши значний животик.

 ""

Анна каже, що під час другої вагітності відчуває себе величезною. При першій на аналогічному терміні живіт був набагато менше.

«Друга вагітність запланована, я дуже хотіла другу дитину. Сталося цікавий збіг – я завагітніла другою дитиною через 5 років. Вийшла різниця у віці, як у мене з моїм братом. Збіглися навіть місяці: брат народився в листопаді, а я в серпні. Мій син Гліб теж народився в листопаді, а другу дитину я чекаю в серпні », – розповіла Ганна Viva.ua.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.