Схожі на живих котиків: художниця шиє незвичайні сумки

Японська художниця створює страшні аксесуари. В арсеналі будь-яка кольорова гама і порода.

Сумки виглядають, як живі кішки. Але не бійтеся, шиються вони з штучного хутра.

Японська художниця Піко Міхо створює незвичайні аксесуари. Ці котики-сумочки полонили багато сердець Японії, а тепер – і усього світу. Незважаючи на популярність і ексклюзивність такого виробу, дівчина продає їх тільки у себе на батьківщині. Іноді робить їх на замовлення.

 ""

 ""

Піко розповідає, що завжди любила тварин. Ще з дитинства вона збирає колекцію з плюшевих звірів. Дизайнер каже, що працювала колись таксидермістом. Піко запевняє всіх замовників та любителів пухнастиків, що жодна жива кішка не постраждає.

 ""

 ""

Таксидерміст – (від грец. Derma – шкура, шкіра і taxis – приготування, обробка) – це фахівець з виготовлення опудал звірів і птахів (Чучельник), повідомляє ПрофГід.

 ""

 ""

 ""

Своїм творінням японка ділиться на своїй сторінці в Інстаграм. Коштує така сумка, як відпустка в Єгипті. Приблизно – 950 доларів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Шляхи збереження нашого організму від інфекцій навесні

Нагадаємо, красуні за «40»: Падалко, Лорак, Таран поділились секретами краси.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!