(ВІДЕО) Олег Винник і Таюне: як люблячі чоловік і дружина співають наживо легендарну “Вовчицю”

Пісня "Вовчиця" стала справжньою візитною карткою українського співака Олега Винника.

Пісня “Вовчиця” стала для українського виконавця Олега Винника справжньою візитною карткою. До того ж, ця композиція була одним з тих хітів, який подарував співаку справжню всенародну любов.

Особливо красиво “Вовчиця” звучить, коли на бек-вокалі своїм дзвінким голосом підспівує Виннику його любляча дружина Таїсія Сватко, яка виступає під псевдонімом Таюне.

Віддані шанувальники дізналися, що пара разом уже багато років — з часів навчання в Канівському музичному училищі. Подружжя є його випускниками.

Винник зазвичай виконує улюблений хіт мільйонів в кінці концертів — без цієї пісні не обходиться жоден виступ артиста. Навіть його шанувальниць всі звикли називати “вовчицями”.

Пісня надзвичайно красиво звучить і в кліпі, і в живому виконанні. Інакше, вона навряд чи змогла б підкорити таку кількість слухачів у різних країнах світу.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.