«Він чудо, і за його обійми варто боротися»: історія дитини, яка вижила всупереч усім прогнозам медиків

Американці Карен і Брайан Воллман готувалися стати батьками втретє. Вони чекали хлопчика. Медики запевняли, що дитина не виживе. Але вони помилялися.

Під час вагітності медики виявили в малюка синдром Дауна. А незабаром і повідомили, що дитина може і зовсім не вижити.

Лікарі готували родину до найгіршого. Вони говорили, що є ймовірність, що дитина може народитися мертвою. Але батьки налаштовувалися на щасливий кінець.

 ""

«Ми з чоловіком вирішили зберегти плід і сподіватися на краще», – згадує Карен.

Будучи вагітною, жінка представляла, як її синочок грається зі старшим братиком і сестричкою. Вона мріяла співати йому колискові. Але найбільше вона хотіла, щоб дитина була здоровою.

Незабаром народився Реннер. За допомогою кесаревого розтину малюк з’явився на світ. Дитину одразу поклали у відділення інтенсивної терапії. Крім усіх проблем зі здоров’ям, у хлопчика ще виявили ниркову недостатність.

Батьки були розбиті горем, як ніби весь всесвіт був проти них. Через сімдесят п’ять днів лікарі сказали, що дитина не виживе.

Карен і Брайан з дітьми приїхали за малюком, вони хотіли показати йому рідний дім, поки він ще не закрив маленькі очі. У центрі інтенсивної терапії мама ніжно колихала хлопчика на руках. І раптом Реннер почав одужувати. Медики не розуміли, як таке можливо. Але здоров’я дитини покращилося.

 ""

«Він чудо, і за його обійми варто боротися», – сказав лікар, який оперував жінку. Він був здивований, що немовля так швидко йшло на поправку. Більше шести місяців хлопчик провів у лікарні. Після того, як стан дитини стабілізувався, його дозволили забрати додому.

 ""

Зараз дитині вже п’ять років. Батьки дякують Богові, що він не забрав його до себе, і подарував хлопчикові другий шанс на життя.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.