Домработница Михайла Єфремова розповіла, навіщо акторові викликали швидку допомогу

Поспілкуватися з журналістами домашня помічниця актора змогла тільки з балкона. Вона повідомила, що Єфремов почуває себе дуже погано.

Михайло Єфремов, який минулого тижня сів п’яним за кермо і став винуватцем смертельного ДТП в Москві, зараз перебуває під домашнім арештом на час слідства.

Журналістам вдалося поспілкуватися з хатньою робітницею актора Євою Моїсеєвою. Правда свої коментарі жінка змогла дати тільки з балкона будинку, в якому живе сім’я Єфремова.

Вона розповіла, що артист почувається дуже погано і практично не їсть. Через постійні скарги на болі в серці йому доводиться регулярно викликати карету швидкої допомоги. За останні пару днів медики приїжджали до Єфремова як мінімум два рази.

“Він дуже переживає. Він пригнічений. Він не їсть. Він в жалобі, з серцем погано, важко йому. Постійно викликаємо швидку, дуже часто”, — розповіла Єва Моїсеєва.

Домработница Михаила Ефремова
Домробітниця Михайла Єфремова

Разом з тим відомо, що до Єфремова регулярно навідуються діти. У квартиру вони потрапляють через чорних вхід.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.