Стало відомо, куди полетів Дмитро Комаров за подарованими дружиною квиткками

Дмитро та Олександра відправилися до Одеси.

Відомий телеведучий Дмитро Комаров 17 червня відзначив 37-й день народження. Його дружина Олександра Кучеренко одна з перших привітала чоловіка, приготувавши йому торт та вручивши квитки на літак.

Дмитро опублікував фото подарунка на своїй сторінці в Instagram та зізнався, що це стало для нього приємною несподіванкою. За його словами, він звик до постійних мандрівок, а у зв’язку із карантином не мав змоги подорожувати.

Дружина Комарова Олександра Кучеренко на своєму акаунті поділилася спільним відпочинком в Одесі. Квитки за цим направленням вона йому подарувала у день свята. Подружжя відправилися на морську прогулянку на катері. Олександра обрала стильну вишиванку від української дизайнерки.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.