Я вважаю, що такі люди мають розмножуватися. Наталка Карпа прокоментувала відсутність дітей у Соломії Вітвіцької

Співачка Наталка Карпа та телеведуча Соломія Вітвіцька давні подруги, тож знають подробиці про особисте життя одна одної.

Українська виконавиця Наталка Карпа в одному з інтерв’ю зізналася, що вони із Соломією Вітвіцькою неодноразово обговорювали поповнення у сім’ї ведучої. За словами Наталі, вона постійно радить подрузі  народити малюка.

«Я даю їй копняка! Я дуже люблю Сольку. Вона дуже гарна жінка, дуже добра людина. Я вважаю, що такі люди мають розмножуватися», – розповіла Карпа.

Незважаючи на те, що свого часу її дратували розмови рідних та друзів про вагітність та дітей, вона все одно продовжує говорити про це із Соломією.

«Я впевнена, що вона буде класною мамою. Я бачу, як вона любить діток», – зізналася артистка.

Наталка Карпа не стала коментувати стан здоров’я Соломії і не зізналася, чи зверталася вона до лікарів.

«Я не хочу копирсатися в душі й серці когось, але мені небайдужа її доля. Причин може бути мільйон, починаючи від екології та стресів», – пояснила Карпа.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.