У незвичайної пари народилася прекрасна дитина: як виглядає син відомого альбіноса? (ФОТО)

Вона брюнетка, а він, як ангел з очима неба і сяючою шкірою. Вони зовсім різні, але полюбили один одного. Незабаром у зіркової пари народилася дитина.

Бера Іванішвілі народився з альбінізмом, завдяки якому він став моделлю. Крім цього, 25-річний хлопець ще відомий грузинський музикант.

Його нестандартна зовнішність притягує, і в той же час відлякує багатьох. У Бери тисячі шанувальників, але одна дівчина зуміла навіть завоювати серце талановитого альбіноса.

Бера Иванишвили с женой
Бера Іванішвілі з дружиною

 ""

У 2018 році Іванішвілі взяв за дружину модель Нанук Гудавадзе.

 ""

Через рік у подружжя народилася прекрасна дитина. Хлопчика назвали Берука.

 ""

Малюк народився без альбінізму і дуже схожий на маму. А разом незвичайна сім’я виглядає дуже колоритно. У мережі ними захоплюються і пишуть одні компліменти.

Папа с сыном
Тато з сином

 ""

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.