Наталія Могилевська розсекретила деталі стосунків з Владом Ямою

Співачка зазначила, що майже всі її пісні були автобіографічні.

Популярна українська співачка Наталія Могилевська була учасницею шоу «Танці з зірками».  У проекті вона виступала у парі  із хореографом Владом Ямою. Після завершення сезону вона випустила кліп на тему «Я сама выбирала этот танец». У відеороботі головну роль виконав її партнер на паркеті – Владислав. Після цього шанувальники співачки почали обговорювати можливий роман зірки.

За словами співачки, майже кожен її хіт пов’язаний із конкретними подіями у житті, тому не варто приписувати романтичні стосунки із героєм її кліпу.

«Майже всі мої пісні були присвячені конкретним подіям у житті, романтичним стосункам та розривам. Я захопилася танцями і написала трек «Я танцювала». Десять років тому, коли виступала разом із Владом Ямою, ми зняли кліп «Я сама выбирала этот танец». Ось тому більшість моїх робіт є автобіографічними. Важко відокремити себе від того образу, який я сама створюю та продюсую. Моя творчість взагалі невіддільна від особистого життя», – розповіла Наталія.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.