Віталій Козловський розповів про майбутнє весілля

Він розповів, що разом з обраницею облаштовує квартиру.

Популярний український співак Віталій Козловський в одному із інтерв’ю розповів, як проводить час на карантині. Він зазначив, що під час ізоляції наводить лад у власному житлі разом із коханою.

«Я нарешті розібрав усе у всіх куточках своїх шаф. Звісно, що роблю це не сам, а під егідою жіночої руки. Все зайве і непотрібне з квартири винесли», – розповів співак.

Артист підкреслив, що під час спільного життя з дівчиною у форматі «24 години на добу»він зрозумів, що це його людина.

«Саме це мені допомогло не зійти з розуму. А з іншого боку, карантин дав розуміння того, твоя це людина чи ні. Тому що постійно ти в русі десь біжиш, з кимось іншим зустрічаєшся, а тут ви 24 години на добу разом», – резюмував Козловський.

Також Віталій в інтерв’ю Катерині Осадчій зізнався про те, що серйозно задумується про одруження.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.