Як виглядає батько Влада Ями: танцюрист зворушливо привітав тата з Днем батька

21 червня в Україні відзначили міжнародний День батька. Влад Яма не залишився в стороні і теж зворушливо привітав свого тата зі святом.

В Україні відзначати День батька почали лише кілька років тому. Однак це свято досить стрімко зміцнює свої позиції в “народних календарях” українців і стає не менш популярним, ніж День матері.

Чималу роль у популяризації цього сімейного свята грають і знаменитості, які на честь невеликого торжества відкривають завісу у своє особисте життя і діляться рідкісними фотографіями з батьками.

Показав свого тата і український хореограф Влад Яма. Його батько Микола Петрович живе разом з дружиною, мамою Влада, в рідному Запоріжжі. Все своє життя чоловік віддав освіті дітей. Він і сьогодні обіймає посаду начальника відділу освіти Ленінської райадміністрації в Запоріжжі.

Як зізнався танцюрист, він все життя мріяв бути у всьому схожим на свого батька. Микола Петрович завжди був для нього відмінним і найголовнішим прикладом в житті, який підтримував Яму у всіх починаннях.

Влад, до того ж, зізнався, що його маленький син Леон — точна копія свого дідуся, чому хореограф вкрай радий.

Сімейні знімки з найріднішими людьми Влада Ями отримали дуже позитивні відгуки у шанувальників танцюриста. Коментатори залишили сотні приємних слів і компліментів як самому Владу, так і його татові:

“Справжнісінькі Чоловіки у світі!!!”;

“Найкращий татусь!”;

“Влад, вітаю з цим святом всіх чоловіків у вашій родині! Ви круті !! Справжні чоловіки і приголомшливі батьки!!”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.