61-річна жінка стала сурогатною матір’ю і народила собі внучку, а синові – дочку (ФОТО)

Жінка погодилася виносити дитину для рідного 32-річного сина і його чоловіка.

32-річний американець Метью зі штату Небраска ніколи не приховував від батьків свою нетрадиційну орієнтацію. Молодий хлопець довго зустрічався з Еліотом Догерті, і незабаром пара вирішила одружитися.

Рідні підтримали сина і з радістю прийняли в сім’ю його обранця.

Через деякий час Метью і Елліот хотіли завести дитину. Відомо, що в Небрасці з 2017 року ЛГБТ-сімейним парам дозволили усиновляти дітей. Але все рівно багато жителів дотримуються консервативних поглядів. Тому подружжя не зверталося за допомогою у спеціальні агентства.

61-річна Сесіль Еледж, мама Метью, запропонувала синові стати сурогатною матір’ю і виносити для нього дитину. «Вони довго сміялися. Адже мені було вже 59 років », – згадує жінка.

 ""

 ""

Але після декількох обстежень лікар переконав майбутніх батьків, що це цілком можливо. Подружжя погодилося. Яйцеклітину взяли у рідної сестри Метью, а батьком став Елліот.

 ""

Вагітність у жінки проходила без будь-яких ускладнень. І незабаром на світ з’явилася Ума. Дівчинка народилася вагою 2700 кг. Жінка виносила для себе внучку, а для сина – донечку.

 ""

 ""

«Я безмежно поважаю її і вдячний, що заради мене, вже дорослого сина, вона продовжує жертвувати всім», – повідомив син жінки.

 ""

Ви тільки подивіться на ці чудові емоції. Подружжя нарешті стало батьками, а Сесіль вкотре довела, що вона сильна жінка і мама. Адже тільки любляча мати може прийняти свою дитину такою, якою вона є.

 ""

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.