Молода дружина Віктора Павлика розповіла, як рятувала чоловіка від залежності: це її місія

Катерина Реп'яхова розповіла, що її місія зараз — "збирати Віктора по крупинках".

За останні дні життя українського співака Віктора Павліка круто змінилася не в найкращу сторону — він зараз разом з родиною переживає досить важкий період.

Його молодший син Павло два роки тому дізнався про страшний діагноз — саркома, відома більше як рак кісток. Вісімнадцять курсів хіміотерапії і курс променевої терапії не дали своїх результатів. Останні кілька тижнів 21-річний хлопець може пересуватися тільки на інвалідному візку.

Через те, що ніякі процедури і препарати не допомагають перемогти хворобу, Павло прийняв важке для себе рішення зупинити лікування, про це він написав на своїй особистій сторінці. Не зміг залишитися осторонь такої новини і його зірковий батько. Віктор Павлик залишив зворушливу публікацію з сином у своєму фотоблозі.

Віктор Павлик з сином Павлом
Віктор Павлик з сином Павлом

Прокоментувала біду в родині співака і його молода дружина Катерина Реп’яхова. Дівчина поділилася своєю фотографією, яку зробила за кілька місяців до знайомства з майбутнім чоловіком. Під нею вона залишила досить загадковий підпис.

«На цій фотографії мені 21 рік. Через пів року я зустріну Віктора. І буду збирати його по крупинках. Буду лікувати його від залежності. На моїх очах відмінився не один концерт. Але я буду сильною і з усіх сил буду рятувати життя коханої людини. Сама. Без єдиної допомоги. Навіть коли в реанімації мені скажуть, що в наступний раз вже не врятують його. Для того, щоб це життя зробило все, щоб врятувати іншу і в важкі хвилини бути поруч», — розповіла Катерина.

Фото с Instagram Екатерины Репяховой
Фото з Instagram Катерини Реп’яховой

«А потім на мене обрушитися багато інших труднощів, в тому числі і хвороба Паші. І я знову буду збирати життя Віктора по крупинках. Але я буду сильною, я буду поруч, буду його опорою. Тому що я потрібна йому, як ніколи», — додала 26-річна дружина Віктора Павлика.

Не дивлячись на такі одкровення, підписники були обурені таким постом дівчини і залишили безліч негативних коментарів. Незабаром дівчина видалила публікацію з особистого блогу і приховала сторінку.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.